Termene si Conditii

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

Toate suplimentele alimentare comercializate de Global Beauty Stores ltd in cadrul magazinului online www.extractdeplante.ro sunt testate si certificate in Bulgaria, de catre unitatea de productie conform documentelor prezente: certificare 1 si certificare 2.

Toate informatiile furnizate pe site-ul www.extractdeplante.ro, incluzand text, grafice, imagini si alte materiale, au doar scopul de a va oferi informatii generale, si nu de a substitui recomandarile medicului sau tratamentele pentru afectiuni medicale specifice.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical consta in diagnosticarea si administrarea unei medicatii specifice raportate la circumstantele individuale ale pacientului in cauza. In nici un caz si sub nici o forma nu trebuie sa considerati informatiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau ca ar constitui o relatie de tip doctor/pacient.

Va sfatuim sa va consultati intotdeauna medicul ori de cate ori aveti vreo intrebare sau preocupare referitoare la starea sanatatii dumneavoastra; de asemenea, apelati la expertiza acestuia inainte de a incepe un nou program de tratament, pentru a avea siguranta ca informatia noastra si interpretarea acestei informatii de catre dumneavoastra sunt potrivite pentru specificul individual.

Nu ignorati niciodata sfaturile medicului si nu intarziati aplicarea unui tratament pentru ceva ce ati citit sau vazut pe acest site sau alte site-uri ce au legatura cu acesta!!!

www.extractdeplante.ro nu este responsabil si nu poate fi tras la raspundere pentru parerile/diagnosticele date de catre terte persoane cu privire la continutul paginilor.

www.extractdeplante.ro nu sustine, sprijina sau aproba sub nici o forma sfaturile sau serviciile comerciale mentionate de catre terte persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legatura.

www.extractdeplante.ro nu are nici o obligatie si nu este raspunzator individual sau asociat cu terte parti de nici o revendicare sau pretentie directa sau indirecta, pierdere sau paguba rezultata din folosirea acestei pagini, a continutului, reclamelor si/sau a celorlalte site-uri aflate in legatura.

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
ExtractDePlante.com © 2020