Despre noi

lifenutrition

Life Nutrition a studiat ani de zile puterile vindecatoare dovedite inca din antichitate de Mursalitsa , o planta silvestra din regiunea Muntilor Rodopi cunoscuta in Bulgaria sub numele de "Mursalski chai".

Toate suplimentele nutrititve produse sub sigla Life Nutrition si comercializate de Extract de Plante.ro au la baza extractul din aceasta planta minute a Balcanilor, iar prin tehnologia folosita in laboratoarele noastre din Bulgaria, am reusit sa pastram mai mult de 90% din micronutrientii sai benefici ca tu sa profiti la maxim de puterea magica a acestui cadou unic.

Denumita stiintific Sideritis Scardica, este un adevarat dar al naturii pentru o minte sanatoasa in corp sanatos cu proprietati unice de vindecare recunoscute in intreaga lume! 

Extractul de Mursalitsa este util in probleme respiratorii, calmeaza inflamatia si actioneaza ca un diuretic. Este cel mai bun aliat in lupta impotriva hipertensiunii arteriale, previne si trateaza afectiuni ale sistemului cardiovascular, boli de ficat, probleme cu tractul genito-urinar si de prostata. Previne dezvoltarea celulelor canceroase si reduce riscul de accident vascular cerebral si infarct miocardic. Imbunatateste potenta masculina, este indispensabil impotriva anemiei fortificand si tonificand intregul organism.

''Exista doua moduri de a trai viata: sa gandesti ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol'' - Albert Einstein

Descopera toata gama de produse Extract de Plante.ro pe baza de extract de Mursalitsa realizate special pentru a satisface nevoile tale:

Aceste produse sunt fabricate si ambalate in conformitate cu toate cerintele europene de sanatate.

Depasirea dozei zilnice nu reprezinta  un pericol pentru sanatate, dar nu este recomandata. Produsele pot fi consumate pe tot parcursul anului, fara intrerupere, insa nu pot inlocui un regim alimentar variat!

A nu se lasa la indemana copiilor!

A nu se pastra la temperaturi peste 25 °C.

Perioada de valabilitate - 8 luni de la data fabricatiei.

Dupa deschiderea capacului, pot fi stocate in frigider pentru a fi consumate in termen de 20 zile.

Comanda acum online si convinge-te!

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
ExtractDePlante.com © 2020